Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Flerspråklig
Format

Spiral

På lager - sendes nå
355,-

Stjernefamilien Hansen
Kreativ skriving på mellomtrinnet

Hvordan sikrer vi at elevene lærer seg å skrive ulike tekster? På hvilken måte skaper vi kreativitet hos elevene slik at de selv får skrivelyst? Hvordan kan klassefellesskapet dra nytte av hver enkelt elev i idemyldring og ulike deler av skriveprosessen?

I håndboka Stjernefamilien Hansen møter læreren og elevene en spennende miniroman på elleve kapitler. Her samles hele klassen rundt romanen og de tilhørende samtalebildene. Hvert kapittel og samtalebilde danner utgangspunktet for ulike fantasifulle og kreative skriveøvelser og sørger for at et nytt kapittel blir til i elevenes egne bøker.

Med Stjernefamilien Hansen får elevene trene på hvordan de kan skape og skrive fram sine egne karakterer, miljøer, hendelser og følelser knyttet til hvert enkelt kapittel. Etter at arbeidet er gjennomført, har hver elev skrevet sin egen miniroman. Boka er utviklet for mellomtrinnet og er tydelig strukturert slik at læreren har alt som trengs for å lede, motivere, støtte og veilede elevene gjennom de ulike skriveprosessene og bokas elleve kapitler. Kapitteltekster og kopiark finnes på både bokmål og nynorsk. Samtalebildene finnes også tilgjengelig digitalt for visning på storskjerm fra bokas nettsted.

Stjernefamilien Hansen kan brukes frittstående ved gjennomgang av ett og ett kapittel gjennom ulike deler av skoleåret, som et intensivt skriveopplegg eller gjennomføres hvert år med nye innfallsvinkler og nye miniromaner.

Stjernefamilien Hansen er en del av driv-serien med håndbøker for læreren der materialet kan tas direkte i bruk i undervisningen.

Forfattere:
(Oversetter)
ISBN:
9788245045444
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
140
Verk:
driv
Trinn:
5, 6, 7
Stjernefamilien Hansen