Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
879,-
inkl. mva

Helsenorsk (Årslisens)
Nivå A1-B2, Spor 2 og 3, Norsk som andrespråk

Helsenorsk er et nettbasert kurs i norsk som tar opp et vidt spekter av emner innen helse. Kurset passer for voksne innvandrere med helsefaglig bakgrunn eller unge som ønsker å kvalifisere seg for å jobbe i helsesektoren i Norge. I den reviderte utgaven av Helsenorsk, er det flere leksjoner, og hver leksjon er blitt mer omfattende. Kurset har også blitt mer moderne med nye bilder og nytt design.

Helsenorsk er delt inn i to moduler, nivå A1+/A2 og nivå B1/B2, som består av 12 leksjoner hver. Leksjonene inneholder fagrelevante tekster og oppgaver i innholdsforståelse, ordforståelse og grammatikk. Tekstene gir god innføring i sentrale helsefaglige temaer, blant annet eldreomsorg, kosthold og sykdom, alternativ behandling, etikk og kommunikasjon, helsetjenester i Norge, psykisk helse, pasientrettigheter, og ulike yrkesgrupper i helsesektoren.

Alle tekstene i leksjonene har lyd med pauseknapp, og mange ord og uttrykk er forklart. Digitale ordbøker og nyttige eksterne lenker er integrert i læremiddelet.

Bestilling
Ta kontakt med digitalt@fagbokforlaget.no for kjøp av lisenser.

Forfattere:
ISBN:
9788211012319
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Digitale læremidler - Norsk 2
Helsenorsk (Årslisens)