Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Dei tidlege elvekulturane: Vegen til Osiris
Språk
Format

Pakke

Pakke

På lager - sendes nå
165,-

Dei tidlege elvekulturane: Vegen til Osiris
Lesedilla: Historier i samfunnsfag: sett

Vi er i Egypt i år 2400 før vår tidsrekning. Visste du at egyptarane laga mumiar av dei døde? Og at det var ei vekt som avgjorde om du fekk evig liv eller vart eten av eit uhyre? Korleis trur du det går når veslesøstera til Teremun døyr?


HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i korleis det var å leve i ulike periodar av verdshistoria. Ti spennande historier som strekker seg frå steinalderen til renessansen tek lesaren med på ei magisk tidsreise. Alle historiene finst på tre forskjellige lesenivå og som digitale bøker med innlesen tekst. Bøkene inneheld ei spennande historie og interessante faktasider. 


I denne pakken får du tre bøker. Forteljinga er den same, men fortald på tre ulike lesenivå: 3 - lett, 4 - middels og 5 - høgt. Dette gir læraren moglegheit til å drive differensiert undervisning i klasserommet på ein måte som inkluderer og passar alle.


Kombinerer du klassesettet med HISTORIER I SAMFUNNSFAG Digital lærarressurs, får du dessutan tilgang til spennande undervisningsopplegg og materiale som gjer opplevinga og arbeidet med bøkene endå rikare.


Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788211037589
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Historier i Samfunnsfag
Trinn:
4, 5, 6, 7
Dei tidlege elvekulturane: Vegen til Osiris