Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Middelalderen i Norge: Flukten
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Pakke

På lager - sendes nå
165,-

Middelalderen i Norge: Flukten
Lesedilla: Historier i samfunnsfag

Vi er i Norge i år 1216. Visste du at en konge og familien hans levde i konstant fare for å bli drept? Og at den største trusselen faktisk kom fra kirken? Hvilke farer tror du venter Håkon, den vesle kongssønnen, som er på vei til slekninger i Nidaros?


HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i hvordan det var å leve i ulike perioder av verdenshistorien. Ti spennende historier som strekker seg fra steinalderen til renessansen tar leseren med på en magisk tidsreise. Alle historiene finnes på tre forskjellige lesenivåer og som digitale bøker med innlest tekst. Bøkene inneholder en spennende historie og interessante faktasider.


I denne pakken får du tre bøker. Fortellingen er den samme, men fortalt på tre ulike lesenivåer: 3 – lett, 4 – middels og 5 – vanskelig. Dette gir læreren mulighet til å drive differensiert undervisning i klasserommet på en måte som inkluderer og passer alle. 


Kombinerer du klassesettet med HISTORIER I SAMFUNNSFAG Digital lærerressurs, får du dessuten tilgang til spennende undervisningsopplegg og materiale som gjør opplevelsen og arbeidet med bøkene enda rikere.


Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788211037671
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Historier i Samfunnsfag
Trinn:
4, 5, 6, 7
Middelalderen i Norge: Flukten