Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Romarriket: Marcus og Julia
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Pakke

På lager - sendes nå
165,-

Romarriket: Marcus og Julia
Lesedilla: Historier i samfunnsfag

Vi er i Romarriket i år 110.

Visste du at Romas framtid låg i hendene på seks unge jenter? Og at gutane kunne bli gladiatorar som kjempa mot menneske og ville dyr? Korleis trur du det går når gladiatoren Marcus møter vestalinna Julia?


HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i korleis det var å leve i ulike periodar av verdshistoria. Ti spennande historier som strekker seg frå steinalderen til renessansen tek lesaren med på ei magisk tidsreise. Alle historiene finst på tre forskjellige lesenivå og som digitale bøker med innlesen tekst. Bøkene inneheld ei spennande historie og interessante faktasider. 


I denne pakken får du tre bøker. Forteljinga er den same, men fortald på tre ulike lesenivå: 3 - lett, 4 - middels og 5 - høgt. Dette gir læraren moglegheit til å drive differensiert undervisning i klasserommet på ein måte som inkluderer og passar alle.


Kombinerer du klassesettet med HISTORIER I SAMFUNNSFAG Digital lærarressurs, får du dessutan tilgang til spennande undervisningsopplegg og materiale som gjer opplevinga og arbeidet med bøkene endå rikare.
Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788211037626
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Historier i Samfunnsfag
Trinn:
4, 5, 6, 7
Romarriket: Marcus og Julia