Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Steinalderen: Den store jakten
Språk
Bokmål
Format

Pakke

På lager - sendes nå
165,-

Steinalderen: Den store jakten
Lesedilla: Historier i samfunnsfag

Vi er i Norge i år 5000 før vår tidsregning. Visste du at menneskene måtte fange all maten de skulle spise selv? Og at det å gå på jakt kunne være livsfarlig? Hvordan tror du det går når to små gutter skal fange den store bjørnen?

HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i hvordan det var å leve i ulike perioder av verdenshistorien. Ti spennende historier som strekker seg fra steinalderen til renessansen tar leseren med på en magisk tidsreise. Alle historiene finnes på tre forskjellige lesenivåer og som digitale bøker med innlest tekst. Bøkene inneholder en spennende historie og interessante faktasider.

I denne pakken får du tre bøker. Fortellingen er den samme, men fortalt på tre ulike lesenivåer: 3 —  lett, 4 —  middels og 5 — vanskelig.  Dette gir læreren mulighet til å drive differensiert undervisning i klasserommet på en måte som inkluderer og passer alle. 

Kombinerer du klassesettet med HISTORIER I SAMFUNNSFAG Digital lærerressurs, får du dessuten tilgang til spennende undervisningsopplegg og materiale som gjør opplevelsen og arbeidet med bøkene enda rikere.


Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788211037558
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Historier i Samfunnsfag
Trinn:
4, 5, 6, 7
Steinalderen: Den store jakten