Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Romerriket: Marcus og Julia
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Pakke

På lager - sendes nå
165,-

Romerriket: Marcus og Julia
Lesedilla: Historier i samfunnsfag

Vi er i Romerriket i år 110. Visste du at Romas fremtid lå i hendene på seks unge jenter? Og at guttene kunne bli gladiatorer som kjempet mot mennesker og ville dyr? Hvordan tror du det går når gladiatoren Marcus møter vestalinnen Julia?


HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i hvordan det var å leve i ulike perioder av verdenshistorien. Ti spennende historier som strekker seg fra steinalderen til renessansen tar leseren med på en magisk tidsreise. Alle historiene finnes på tre forskjellige lesenivåer og som digitale bøker med innlest tekst. Bøkene inneholder en spennende historie og interessante faktasider.


I denne pakken får du tre bøker. Fortellingen er den samme, men fortalt på tre ulike lesenivåer: 3 – lett, 4 – middels og 5 – vanskelig. Dette gir læreren mulighet til å drive differensiert undervisning i klasserommet på en måte som inkluderer og passer alle. 


Kombinerer du klassesettet med HISTORIER I SAMFUNNSFAG Digital lærerressurs, får du dessuten tilgang til spennende undervisningsopplegg og materiale som gjør opplevelsen og arbeidet med bøkene enda rikere.


Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788211037619
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Historier i Samfunnsfag
Trinn:
4, 5, 6, 7
Romerriket: Marcus og Julia