Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Det gamle Hellas: Konkurransen
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Pakke

På lager - sendes nå
165,-

Det gamle Hellas: Konkurransen
Lesedilla: Historier i samfunnsfag

Vi er i Hellas i år 330 før vår tidsregning. Visste du at grekerne drev idrett for å hedre gudene? Og at hæren hele tiden var på jakt etter gode soldater blant idrettsutøverne? Hvordan tror du det går med Theodor, som heller vil være idrettshelt enn soldat?


HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i hvordan det var å leve i ulike perioder av verdenshistorien. Ti spennende historier som strekker seg fra steinalderen til renessansen tar leseren med på en magisk tidsreise. Alle historiene finnes på tre forskjellige lesenivåer og som digitale bøker med innlest tekst. Bøkene inneholder en spennende historie og interessante faktasider.


I denne pakken får du tre bøker. Fortellingen er den samme, men fortalt på tre ulike lesenivåer: 3 – lett, 4 – middels og 5 – vanskelig. Dette gir læreren mulighet til å drive differensiert undervisning i klasserommet på en måte som inkluderer og passer alle. 


Kombinerer du klassesettet med HISTORIER I SAMFUNNSFAG Digital lærerressurs, får du dessuten tilgang til spennende undervisningsopplegg og materiale som gjør opplevelsen og arbeidet med bøkene enda rikere.

Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788211037596
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Historier i Samfunnsfag
Trinn:
4, 5, 6, 7
Det gamle Hellas: Konkurransen