Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Den gode oppgaven
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
499,-

Den gode oppgaven
Håndbok i oppgaveskriving på universitet og høyskole

Dette er boken som kan komme til å bety mest for dine studieprestasjoner.

Den gode oppgaven er en mye brukt håndbok i oppgaveskriving, og er en bok man har glede av gjennom hele studieløpet. Den passer for studenter i alle fag, på alle nivåer. Boken handler først og fremst om ulike typer selvstendige oppgaver, men inneholder også stoff om bundne oppgaver.

Forfatterne tar utgangspunkt i at den selvstendige oppgaven er en sjanger som går på tvers av faggrenser, en sjanger med flere likheter enn forskjeller på tvers av fag, en sjanger med tilbakevendende elementer. Disse elementene uttrykkes i pentagonmodellen.

Argumentasjon og dokumentasjon er to sentrale læremål ved oppgaveskriving. Den gode oppgaven inneholder nå mer om metoder for litteratursøking og om oppgavers litteraturbaserte argumentasjon. Boken er gjennomgående revidert med mange nye modeller og oversikter, skjemaer, aktiviteter og eksempler. Det rike utvalget av kommenterte eksempler er hentet fra et bredt spekter av utdanninger.

Forfatterne er ledende i Norden på feltet oppgaveskriving og har mange års erfaring med å undervise og veilede skrivende studenter.

Forfattere:
ISBN:
9788245013290
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
310
Verk:
Metode
Den gode oppgaven