Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Grip 1 Samfunnsfag og naturfag Arbeidsbok
Forfattere:
ISBN:
9788211028556
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
200
Verk:
Grip
Trinn:
1, 2, 3, 4
Gå til ressurs
Grip 1 Samfunnsfag og naturfag Arbeidsbok

Grip 1 Samfunnsfag og naturfag Arbeidsbok
Kompetansemålene etter 1. -4. trinn

Grip er et læreverk for voksne innvandrere som får opplæring i samfunnsfag, naturfag og matematikk på grunnleggende nivå. Verket dekker kompetansemålene etter 2., 4., 7. og 10.  trinn i læreplanene etter Kunnskapsløftet. Grip fokuserer på å presentere fagstoff på en enkel måte. Språket er tilpasset voksne deltakere med lite skolebakgrunn fra hjemlandet. Det visuelle uttrykket er ryddig og enkelt, med variert bruk av foto og tegninger.

Grip 1 Samfunnsfag og naturfag gir deltakerne basiskunnskaper i de to fagene og dekker kompetansemålene etter 2. og 4. trinn i læreplanene. Boken er tydelig delt i to og er enkel å orientere seg i. Eksempler på emner i samfunnsfag: geografi i Norge og verden, steinalder, bronsealder, jernalder, familieformer, kulturkonflikter, styresett i Norge. Eksempler på emner i naturfag: mangfold i naturen, kropp og helse, verdensrommet, vann, vær, naturkrefter.

I arbeidsboka til Grip 1 Samfunnsfag og naturfag finner du et stort utvalg av oppgaver som er knyttet til grunnboka. I lærerressursen vil du finne flere oppgaver dersom du trenger det.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
159,-

Bøker i samme serie